De heenreis
Door: Eline & Jins
Blijf op de hoogte en volg Eline
18 Oktober 2024 | Turkije, Kemer
Wat een lange dag was dat! Om 5.45uur ging de wekker, normaal gaat deze 6.15uur maar toch voelde dit als erg vroeg. Het ontbijtje, een overnights, stond al te wachten in de koelkast dus nu een frisse douche en na het ontbijtje snel de auto in. Het is vandaag papa's verjaardag en ook al is hij al lang niet meer bij ons, ik wil toch een bloemetje op zijn graf neerleggen. Om 7.18uur nemen we de trein vanuit Tiel via Utrecht naar Schiphol. Op Schiphol was er voor Jins assistentie geboekt zodat hij niet te lang overal hoefde te wachten en met zijn zonnebloemkeycord kon hij overal snel doorheen. Zelfs bij de douane knoopte de medewerker een gezellig praatje met hem aan. Daarna hadden we 2 uur om te shoppen en rustig te eten voor we konden boarden.
Toen we bij de gate aankwamen mochten we meteen door naar het vliegtuig. We vlogen in een dreamliner en dat wilde Jins erg graag. Toen we ons hadden gesetteld, hadden we een buurvrouw naast ons maar later ging ze toch weg om samen met haar dochter en kleinzoon een plekje naast elkaar aan te nemen.
We hadden 14 minuten vertraging ivm drukte op schiphol maar uiteindelijk kwamen we 5 minuten eerder aan dan oorspronkelijk gepland. In Turkije stond een privé taxi op ons te wachten om ons naar het hotel te brengen. Deze rit duurde 1,5 uur door de avondspits.
Wat we onderweg zagen was erg mooi, want er was een supermaan boven zee. Ook gaat de zon hier vroeg onder. Half 6 begint het te schemeren maar kwart over 6 is het echt donker. Hierdoor hebben we dus nog niks gezien van het resort.
Om half 8 hebben we ingecheckt, ons opgefrist en snel wat gaan eten. Deze dag gingen we vroeg slapen rond 21uur om alle indrukken te verwerken.
20 Oktober 2024 - 16:42
Ellen :
Fijne vakantie
21 Oktober 2024 - 22:46
Ans:
Heel veel plezier, lekker genieten met je zoon