Op weg...

Door: Eline

Blijf op de hoogte en volg Eline

10 Augustus 2025 | Spanje, Playa del Ingles

Mam, moet je niet gaan schrijven voor je blog, vraagt Jins.

Ik moet wel iets te schrijven hebben anders heeft het geen zin, antwoord ik.

Ondertussen raast het Nederlandse landschap aan ons voorbij terwijl we in de trein naar Schiphol reizen. Genietend van het opkomende zonnetje en de langzaam wakker wordende medereizigers. Half 7 een wekker is op een vakantiedag knap vroeg, maar we genieten volop!

Op Schiphol bagage gedropt in vertrekhal 3 om vervolgens naar vertrekhal 1 te lopen voor de gate. 18 minuten, wat te denken van 6000 stappen. Uiteindelijk ons plekje in het vliegtuig zoeken, settelen en rust…

Bij aankomst inchecken, spullen droppen en boodschappen doen voor het ontbijt en een hapje eten. Vooraf op Tripadvisor huiswerk gedaan en een Italiaan gevonden met een “slechte” jazzartiesten, maar zoals beschreven waren de recensies inderdaad voortreffelijk. Buikje rond aan pizza en salade voor een leuk prijsje. Genoten maar doodmoe terug naar huisje, spullen in koelkast en ons bedje doodmoe opzoeken.

Morgen rustig opstarten en dagje thuis.

Eline

Ik ben praktijkverpleegkundige en moeder van 2 schatten van kids Jins en Pip en gelukkig getrouwd met Alex. Waarom ga ik dan alleen op reis: na ruim een jaar long-covid patiënt te zijn neemt de behoefte aan zon toe. Neem daarbij de pittige periode rondom het ziek zijn van broer, wat maakt dat ik graag een week tot mezelf wil komen. Mijn gezin bestaat uit fijne mensen maar ze kunnen niet wennen aan nieuwe vakantieplekken en daarom geven ze mij de ruimte om alleen te gaan.

Actief sinds 14 Juni 2023