Het gaat ECHT gebeuren, mijn eerste trip alleen!!! - Reisverslag uit Boven-Leeuwen, Nederland van Eline Bont - WaarBenJij.nu Het gaat ECHT gebeuren, mijn eerste trip alleen!!! - Reisverslag uit Boven-Leeuwen, Nederland van Eline Bont - WaarBenJij.nu

Het gaat ECHT gebeuren, mijn eerste trip alleen!!!

Door: Eline

Blijf op de hoogte en volg Eline

14 Juni 2023 | Nederland, Boven-Leeuwen

Gister heb ik de knoop doorgehakt en op dit moment zit ik naar de aftelklok te kijken die aangeeft dat ik over 5 dagen en 15 uur op het vliegtuig stap voor een reis alleen naar Bonaire. Superspannend en tegelijkertijd superstoer. We gaan het ervaren, maar vooral genieten. Waarom Bonaire, tja als last minutes Spanje duur zijn omdat je alleen op pad gaat dan kijk je toch of je voor hetzelfde geld verder weg kunt. En dan vindt je iets waarvan je denkt, zal ik...

• 14 Juni 2023 - 21:47

Carla:

Superstoer hoor en geniet er lekker van. En goed dat je op deze manier even bij probeert te tanken. Even "me" time[e-1f4aa][e-1f4aa][e-1f31e][e-1f31e]

• 14 Juni 2023 - 21:58

Bianca Schreven :

Wauw wat stoer Eline! Daarnaast een heerlijk avontuur. Geniet van alles wat op je pad komt en rust uit. Laad de batterij maar eens op. Goede reis

[e-1f618]

• 15 Juni 2023 - 08:58

Ans Van Ooijen :

Stoer Eline, heel veel plezier, geniet ervan . Er wonen 2 mensen uit Boven-leeuwen op dat eiland

Eline

Ik ben praktijkverpleegkundige en moeder van 2 schatten van kids Jins en Pip en gelukkig getrouwd met Alex. Waarom ga ik dan alleen op reis: na ruim een jaar long-covid patiënt te zijn neemt de behoefte aan zon toe. Neem daarbij de pittige periode rondom het ziek zijn van broer, wat maakt dat ik graag een week tot mezelf wil komen. Mijn gezin bestaat uit fijne mensen maar ze kunnen niet wennen aan nieuwe vakantieplekken en daarom geven ze mij de ruimte om alleen te gaan.

Actief sinds 14 Juni 2023